Baguetter på manitoba cream

Så himla goda baguetter!
Du behöver inte gå på restaurang för att få ett fantastiskt bröd !
Igår lyckades jag göra ett så gott bröd, receptet fick jag från finax.com och följde det exakt!
http://se.finax.com/recipe/baguetter/
 
Du behöver förbereda poolishen kvällen innan du ska baka av brödet så man tänker på det :) !
 
Dagen innan: 
 
 
låt degen gotta sig i rumstemp i ca 4 h, låt den sen jäsa i kylen under natten, då ser de ut så här dagen efter:
 
 
Utbakningen
 
Första stötningen:
 
 
Andra stötningen:
 
 
 
Efter man har portionerat ut baguetterna i treslag:
 
Efter man har rullat (jag skruvade) baguetterna och låte de vila och jäsa sig till dubbla storlek:
 
 
Färdigt!
Glöm inte att fukta ugnen med vattenspruta, det gör dem så krispiga och fina ! Och vill man frysa in dem så ta ut dem lite innan de är färda så kan man grädda på dem och få färska baguetter närsom helst ! :)