Påsktårta dripcake med vit choklad och hallonmousse

Det har varit påsk och jag tänkte dela med mig av tårtan som jag serverade till mina systrar och syskonbarn. Det vart en god kombination med citron- och vaniljbottnarna, hallonmousse fyllning och vit chokladfrostingen. 
Påsktårta 2020:
  • Bottnarna är varmvispade med smak av vanilj och citroncest. Recept här på bloggen.
  • Fyllning är hallonmousse baserad på gelatinblad, fick stå och fästa sig i kylen i en bunke sedan spritsade jag den mellan lagrena. recept kommer komma på bloggen.
  • Några av bottnarna penslades med sockerlag med smak av hallon och citron
  • Tårtan täcktes med en vit choklasfrosting, recept kommer komma på bloggen.
  • Dripsen gjorde jag av chokladganach, 200g choklad, 1,5 dl grädde, 40 g smör.
  • Dekoren består av marängnästen, sockerpastafigurer och blommor, spritsad marängsmörkräm och några blåbär 😋