Torsk med ägg- och dillsås

En kost utan socker, lchf eller om du vill göra en god torskrätt så är den här att starkt rekommendera. 
 
 
Ingredienser 
  • 3 stora Torskfiléer eller 4 mindre
  • Bechamelsås (smör, mjöl, röd mjölk och grädde)
  • 1/2 kruka dill eller ca 1 tsk torkad dill
  • 3-4 st ägg
  • en näve persilja på toppen
  • grönsaksbuljong
  • vitpeppar
Gör så här: 
  1. Börja med bechamelsåsen och ha i kryddorna till det smakar bra.
  2. Koka äggen, skal dem och dela dem i önskade storlekar.
  3. Ha i fisken och låt puttra på medelvärme tills färdig.
  4. När det är färdigt lägg i ägg och persilja till servering. 
  5. Kan serveras med ris, potatis, bulgur, metvete eller bara sallad beroende på vad man äter och inte äter.